logotype
headline.jpg
Dec 8     Decemberi elnökségi ülés

 

A MOK KEM Területi Szervezet elnöksége december 7-én tartotta a soron következő elnökségi ülését, melyen az alábbi határozatokat fogadta el:

1. határozati javaslat:
A MOK KEM Területi Szervezet a bankszámláját vezető OTP Bankkal kössön betéti szerződést a bankszámláján lévő pénzösszeg egy részére vonatkozólag.
        
Határozat: Az elnökség egy tartózkodással elfogadta, hogy 2012. márciusában, a 2011-es költségvetés elkészültét követően a TESZ megköti a betéti szerződést a bankkal.
A következő elnökségi ülésen (várhatóan 2012. március 07-én) az elnökség dönt
a lekötött összeg meghatározásáról.


2. határozati javaslat:
A MOK KEM TESZ elnöke, alelnökei és titkárai próbajelleggel, havonta egy alkalommal, előre meghatározott időpontban, első körben csak Tatabányán, egy óra fogadóórát tartanak a tagság részére, ahol a tagok az orvosi kamarát érintő problémájukkal felkereshetik az említett tisztségviselőket. Ha ez a kezdeményezés kedvező fogadtatásra talál, akkor nemcsak Tatabányán, hanem a megyében más helyen is megtartásra kerülnek a fogadóórák.
Dr. Presser Zoltán ügyvéd felajánlotta, hogy havonta egyszer ingyenes jogi tanácsadást tart a MOK KEM TESZ tagjainak részére.
A fogadóórák tartása induljon 2012. január 1-jével, hetenkénti bontásban (szerdánként 14-15 óráig), elosztva a tisztségviselők között. (2012. január 04. dr. Józsa István, 2012. január 11. dr. Fehér Béla, 2012. január 18. dr. Hargitai Zoltán és dr. Presser Zoltán Tibor.)

Határozat:
Az elnökség egyhangúlag elfogadta a fogadóórák megtartását 2012. január elsejétől a javaslatban meghatározott időpontokban.

 
   
Oct 20     Alakuló ülés

A MOK KEM Területi Szervezet Etikai Bizottsága 2011. október 20-án megtartotta alakuló ülését, melyen megválasztásra került az alelnök és a titkár személye. Alelnök: dr. Horváth Róbert háziorvos, titkár pedig dr. Nágl Katalin gyermek háziorvos lett.

Az alakuló ülésen sor került a Bizottság ügyrendjének a megalkotására is, melyet a MOK KEM Területi Szervezet Elnöksége 2011. november 2-ai alakuló ülésén jóváhagyott.

 
   
Oct 9     Kötelező kamarai tagság

Tisztelt Kollégák!

A kötelező kamarai tagsággal kapcsolatos tagfelvételi információkat az országos kamara honlapján találják melynek címe: www.mok.hu
Felhívjuk a Kollégák figyelmét, hogy 2011. június 1-től egészségügyi tevékenység csak szakmai kamarai tagsággal végezhető.

 
   
Oct 5     Választási eredmények

A 2011. október 5-ei területi küldöttgyűlés választásának eredménye
A MOK Komárom-Esztergom Megyei Területi Szervezet megválasztott tisztségviselői és ügyintéző szervei nem tisztségviselő tagjai

a területi kamara elnöke:
 Dr. Hargitai Zoltán

alelnökei:
 Dr. Kindler Miklós
 Dr. Fehér Béla

titkárai:
 Dr. Kocsis Judit
 Dr. Józsa István

a felügyelő bizottság elnöke:
Dr. Gécseg Erika

a felügyelő bizottság tagjai:
Dr. Tutervai István
Dr. Mühlhammer Ferenc

az oktatási bizottság elnöke:
Dr. Békefi Dezső

az etikai bizottság elnöke:
 Dr. Gordán Ildikó

az etikai bizottság tagjai:
Dr. Horváth Róbert
Dr. Szentgyörgyi László
Dr. Marosi István
Dr. Bokor Gabriella
Dr. Nágl Katalin
Dr. Mercs Genovéva

az oktatási bizottság tagjai:
Dr. Futó Gábor
Dr. Molnár Mihály
Dr. Almer László
Dr. Geiszelhardt Gábor

az (országos) etikai kollégium tagja:
Dr. Kanász Gábor Imre

 
   
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

20. oldal / 20