logotype
headline.jpg
Jan 2     MOK vélemény

Tájékoztatjuk Tagjainkat a Magyar Orvosi Kamara elnökségének véleményéről a megkapott rendelet csomagot illetően.

 
   
Dec 22     Karácsonyi üdvözlet

card2019

 
   
Dec 2    

Kedves Kollégák!

A parlament olyan törvénymódosítás elfogadása előtt áll, ami véleményünk szerint súlyosan veszélyezteti a betegbiztonságot, valamint a magyar orvosokra akarja ráterhelni az egészségügyi rendszer továbbra is kijavítatlan hibáit.

A törvénnyel a kormány felrúgja az orvosok miniszterelnökkel megkötött megállapodását és a munkakörülmények megváltoztatásával durván beavatkozik az orvosok magánéletébe is.

Ez a törvény alkalmas lesz arra, hogy miközben az Ön fizetését 20%-kal csökkenti, a munkáltató tetszés szerint (pl. az elégedetlenségüket jelző kollégákat) akár 3 órás ingázási távolságra száműzheti, hiszen az Ön munkahelye egy bő hónap múlva már az egész megyére fog kiterjedni.

A változások várhatóan az alapellátás orvosait is súlyosan érintik: a negatív béreltérítés mellett nem kapnak kompenzációt a növekő rezsiszámlákra, és a mentők vezénylik majd Önöket kötelező ügyeletbe.

A fő problémákat orvosolni akaró módosító indítványainkat a kormánytöbbség nem támogatta.

Magyar Orvosi Kamara Alapszabályának 33./ ec) pontja szerint, abban az esetben, ha a lakosság egészségi állapotát veszélyeztető, vagy az orvoskar érdekeit súlyosan sértő helyzet a MOK egységes fellépését teszi szükségessé, az elnökség javaslatára rendkívüli küldöttgyűlés hívandó össze, ahol megfelelő ellenlépésekről dönthetünk.

Kérjük, ha Ön bármilyen jogviszonyban a közellátásban dolgozik, töltse ki ezt a 2 perces sürgős felmérést az alábbi linkre kattintva:
https://forms.gle/ePqYrkBw1hUCaahT8

Üdvözlettel:
A MOK Elnöksége

 
   
Oct 24     Ügyfélfogadás

Értesítjük Tagjainkat, hogy a Területi Szervezet irodájában az ügyfélfogadás 2022.10.25-én szünetel! Megértésüket köszönjük!

 
   
Oct 20     Praxis hirdetés

A császári praxis vegyes praxis, 1860fő kártyaszámmal rendelkezik. Tatabányától 25km-re. Központi háziorvosi ügyeleti ellátás működik.

 
   
Oct 14     Eladó praxis

Tatabányai praxis eladó-átadó

Tatabánya központi területén felnőtt háziorvosi praxis átadó, vagy eladó. Az önkormányzat szerződéssel a praxis átvétele esetén külön juttatásokkal is segíti a praxisátvételt, akár lakhatást is biztosít hosszabb távra. A praxissal egy épületben található 3 másik felnőtt háziorvosi praxis, így a helyettesítés folyamatosan megoldott. Ügyeletben nem kell közreműködni. A betegek korfája egyenletes eloszlású. Érdeklődni: dr. Kovács Judit, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. +36309723707

 
   
Sep 27     Ügyfélfogadás

Értesítjük Tagjainkat, hogy a Területi Szervezet irodájában az ügyfélfogadás 2022.09.28-tól 2022.09.30-ig szünetel! Megértésüket köszönjük!

 
   
Jun 7     Kiadó rendelő

TATÁN, frekventált helyen lévő, engedélyekkel rendelkező, igényes kialakítású rendelő kiadó.
Bővebb információ: 06-30-348-3064

 
   
Apr 21     Találkozó

A MOK KEM Területi Szervezet 2022. április 06-án szervezte meg a Tatabánya város, és Tatabányai járás, nyugdíjaskorú, alapellátó orvosainak első találkozóját, lehetőséget adva ezzel egy közös beszélgetésre, véleménycserére, az Elnökség tagjaival való találkozásra. Az eseménynek a Kertvárosi Bányász Művelődési Ház adott otthont 17.30 órától. A meghívottak között üdvözölhettük Szücsné Posztovics Ilonát, a Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesterét, valamint Schmidt Csaba kancellár urat, Tatabánya korábbi polgármesterét. A találkozót a Szent Margit Gimnázium és Általános Iskola tanulói Bíró Ildikó tanárnő vezetésével nyitották meg egy rövid műsor keretében, melyben fuvola, gitár, szavalat, népdal és ének emelte a rendezvény méltóságát. A műsor után dr. Fehér Béla a MOK KEM Területi Szervezet elnöke, majd dr. Józsa István a MOK KEM Területi Szervezet alelnöke tartott egy rövid beszédet. A beszédek elhangzását követően egy állófogadás keretében egybekötött kötetlen beszélgetésre került sor a résztvevők között, akik az esemény végén apró figyelmességként egy kis ajándékkal távozhattak. A visszajelzések alapján egy jól sikerült találkozót tudhatunk magunk mögött, a jelenlévő tagjaink kifejezték örömüket, tetszésüket a rendezvény ötlete, valamint megtartása, szervezése felé. Tagjaink részvételén múlik a többi választókerületekben további hasonló rendezvények tartása.

 
   
Mar 25     Ügyfélfogadás

Értesítjük Tagjainkat, hogy 2022. március 26-án (szombaton) az ügyfélfogadás szünetel!
Megértésüket köszönjük!

 
   
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 20