logotype
headline.jpg
Apr 3     Megemlékezés március 15.

A MOK Komárom-Esztergom Megyei Területi Szervezet 50.000.- Ft adománnyal járult hozzá a Hamary Dániel emlékplakett elkészítéséhez, melynek avatására és a megemlékezésre március 15-én Tatán került sor. Az eseményről a www.kemma.hu oldalán az alábbi cikkben olvashatnak:

 
   
Mar 2     MARADOK A KAMARA TAGJA!

Nyilatkozni az alábbi módokon lehet:
https://mok.hu/

 
   
Mar 1     Álláshirdetés
 
   
Feb 14     Tájékoztatás

Értesítjük Tagjainkat, hogy 2023. február 16-17-én irodánkban – továbbképzés miatt – szünetel az ügyfélfogadás. Ez idő alatt elektronikus úton tudnak bennünket elérni.
Megértésüket köszönjük!

 
   
Feb 6     Rendkívüli OKGY 2023

https://mok.hu/hirek/mokhirek/az-egeszsegugy-jobbitasaert-kezdenek-nyomasgyakorlasba-az-orvosok
A Magyar Orvosi Kamara Rendkívüli Országos Küldöttközgyűlésén az alábbi dokumentumot fogadta el:
Látlelet a magyar egészségügyről
A kamara országos elnöksége által készített háttéranyag:
A korszerű és humánus egészségügy alapvetései

 
   
Jan 2     MOK vélemény

Tájékoztatjuk Tagjainkat a Magyar Orvosi Kamara elnökségének véleményéről a megkapott rendelet csomagot illetően.

 
   
Dec 22     Karácsonyi üdvözlet

card2019

 
   
Dec 2    

Kedves Kollégák!

A parlament olyan törvénymódosítás elfogadása előtt áll, ami véleményünk szerint súlyosan veszélyezteti a betegbiztonságot, valamint a magyar orvosokra akarja ráterhelni az egészségügyi rendszer továbbra is kijavítatlan hibáit.

A törvénnyel a kormány felrúgja az orvosok miniszterelnökkel megkötött megállapodását és a munkakörülmények megváltoztatásával durván beavatkozik az orvosok magánéletébe is.

Ez a törvény alkalmas lesz arra, hogy miközben az Ön fizetését 20%-kal csökkenti, a munkáltató tetszés szerint (pl. az elégedetlenségüket jelző kollégákat) akár 3 órás ingázási távolságra száműzheti, hiszen az Ön munkahelye egy bő hónap múlva már az egész megyére fog kiterjedni.

A változások várhatóan az alapellátás orvosait is súlyosan érintik: a negatív béreltérítés mellett nem kapnak kompenzációt a növekő rezsiszámlákra, és a mentők vezénylik majd Önöket kötelező ügyeletbe.

A fő problémákat orvosolni akaró módosító indítványainkat a kormánytöbbség nem támogatta.

Magyar Orvosi Kamara Alapszabályának 33./ ec) pontja szerint, abban az esetben, ha a lakosság egészségi állapotát veszélyeztető, vagy az orvoskar érdekeit súlyosan sértő helyzet a MOK egységes fellépését teszi szükségessé, az elnökség javaslatára rendkívüli küldöttgyűlés hívandó össze, ahol megfelelő ellenlépésekről dönthetünk.

Kérjük, ha Ön bármilyen jogviszonyban a közellátásban dolgozik, töltse ki ezt a 2 perces sürgős felmérést az alábbi linkre kattintva:
https://forms.gle/ePqYrkBw1hUCaahT8

Üdvözlettel:
A MOK Elnöksége

 
   
Oct 24     Ügyfélfogadás

Értesítjük Tagjainkat, hogy a Területi Szervezet irodájában az ügyfélfogadás 2022.10.25-én szünetel! Megértésüket köszönjük!

 
   
Oct 20     Praxis hirdetés

A császári praxis vegyes praxis, 1860fő kártyaszámmal rendelkezik. Tatabányától 25km-re. Központi háziorvosi ügyeleti ellátás működik.

 
   
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 20