logotype
headline.jpg
Feb 10     OKFŐ utasítás

Tájékoztatjuk Tagjainkat, hogy a MOK honlapján már elérhetőek az OKFŐ utasítások a másodállások engedélyezéséről és az illetményen felüli juttatásokról. Az alábbi linkekről letölthetőek.

https://bit.ly/2Ngllrg

https://bit.ly/3tKJwyN

 
   
Feb 6     Hamary Dániel Díj 2021. javaslattétel

Felhívjuk Tagjaink figyelmét, hogy a MOK KEM Területi Szervezet Hamary Dániel Díj szabályzata alapján a kitüntetésre való javaslattétel határideje 2021. március 1-je. Kérjük, hogy javaslataikat a megadott határidőig írásban küldjék el a Területi Szervezet részére. A Hamary Dániel Díj tájékoztatója ide kattintva letölthető a honlapunkról.

 
   
Jan 28     Tájékoztatás

Tisztelt Tagok!

Jenei Zoltán országos kórház-főigazgató tájékoztatását az egészségügyi és egészségügyben dolgozók jogviszonyával kapcsolatos egyes kérdésekről szóló 530/2020. (XI.28.) Korm.rendelet 1. § (4) bekezdése alapján a jogviszony átalakulásáról és az egészségügyi szolgálati munkaszerződés tervezett tartalmáról itt olvashatják.

 
   
Dec 1     Hamary Dániel Díj 2020. évi díjazottja

A koronavírus járvány miatt a hagyományoktól eltérően idén nem kerülhetett sor a MOK KEM TESZ által alapított Hamary Dániel Díj személyes átadására. De idén is van díjazottunk! A Kuratórium 2020-ban dr. Hargitai Zoltán leányvári háziorvos, főorvos úrnak adományozta a díjat. Az elnökség gratulációját dr. Fehér Béla elnök közvetítésével a díjazott - a rendkívüli helyzetre tekintettel - telefonon fogadta és postai úton küldtük meg számára a kitüntetéssel járó oklevelet. A Kuratórium elsősorban annak adományozza a díjat, aki kiemelkedő szakmai munkájával, aktív közéleti és folyamatos kamarai tagságával azt kiérdemli. Dr. Hargitai Zoltán 12 éven keresztül volt a MOK Komárom-Esztergom Megyei Területi Szervezet elnöke.

Ezúton is gratulálunk a Főorvos Úrnak!

 
   
Nov 5     Nekrológ

Kedves Kollégák! Dr. Szalai Margit gyermek-háziorvos, elhunyt kamarai tagunk életéről, munkásságáról szóló cikket itt olvashatják.

 
   
Oct 12     Felhívás

Felhívjuk a kedves Kollégák figyelmét dr. Bánky Balázs és a Bariátriai-Metabolikus Munkacsoport programjára, amelyről további információkat itt olvashatnak.

 
   
Sep 10     Praxis hirdetés

Leányváron praxis eladó! Az 1700 lakosú községben 1400 kártyás felnőtt praxis működik, de a későbbiekben vegyes praxisként is működtethető. Teljesen EU szabvány szerinti a rendelő, az összes helység légkondicionált. Kezdés 2021 január 1-én. Érdeklődni lehet a +36 30 2165668 telefonszámon. Dr. Hargitai Zoltán

 
   
Sep 3     Ügyfélfogadás

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. szeptember 3-tól visszavonásig személyes ügyfélfogadásra kizárólag telefonon történő előzetes egyeztetés után van lehetőség. Telefonszám: +36 30 714 4022

Kérjük Önöket, hogy ügyeiket elsősorban online felületen, elektronikusan vagy postai úton intézzék. Az elérhetőségek megtalálhatók a MOK Komárom-Esztergom Megyei Területi Szervezet honlapján.
Honlap: www.mokkem.hu
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
   
Aug 27     Ügyfélszolgálat

Tájékoztatjuk Tagjainkat, hogy 2020. augusztus 29-én (szombaton) irodánkban az ügyfélszolgálat szünetel.

 
   
Jul 23     Praxis hirdetés

Tatabányán két éve átadott, az önkormányzat tulajdonában lévő, szépen kivitelezett orvosi rendelőben, 830 kártyával rendelkező gyermekorvosi praxis eladó.

A praxis átadás időpontja: 2020. december 1.
A rendelő mellett működik a védőnői szolgálat három kiváló, gyakorlott és nagyon segítőkész védőnővel. Ügyeleti ellátásban való részvételre nincs kötelezettség.

Az Önkormányzat részéről a következő támogatásokra lehet számítani:

  • a letelepedést segítő önkormányzati bérlakás felajánlása
  • az Önkormányzat szerződésben vállalja a rendelő épület rezsi költségét (fűtés, áram, víz-csatornadíj, vagyonbiztosítási, szemétszállítási, veszélyes hulladék szállítási díj, távfelügyeleti díj), illetve a rendelő épület karbantartását, szükség esetén felújítását is.
  • az Önkormányzat havi 50.000 Ft támogatást nyújt a praxis működtetésére, illetve évente 100.000 Ft-tal támogatja a körzet eszköz beszerzését, illetve annak frissítését.
  • az Önkormányzat az iskola-óvoda egészségügyi ellátás NEAK finanszírozásához 30 Ft/fő támogatást nyújt.

A praxis vásárlásához 4.000.000 Ft támogatás igényelhető a Praxis Alapból.
Érdeklődni az alábbi e-mail címen lehet: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
   
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

5. oldal / 20