logotype
headline.jpg
Feb 4     MOK sajtóközlemény

A MOK és a MESZK 12 pontban foglalta összes javaslatait az egészségügy helyzetének javítására.

A sajtóközlemény megtekinthető:
https://mok.hu/hirek/mokhirek/az-orvosok-es-szakdolgozok-kozos-javaslata-az-egeszsegugy-helyzetenek-javitasara

 
   
Jan 18     Eladó praxis

Eladó Tatabányán 1700 Fős Felnőtt Háziorvosi Praxis praxisjoga. Új rendelő, új eszközök, megbízható váltótárs, praxisjog megvásárlásához jogi segítséget tudunk nyújtani. Központi ügyelet működik a városban, nem kell bele dolgozni.
Ár megegyezés szerint.
Érdeklődni: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy 06-30-878-12-71-es telefonszámon 16.00. után

 
   
Dec 27     Ügyfélfogadás

Tájékoztatjuk Tagjainkat, hogy az iroda ügyfélfogadása 2021. december 31-én szünetel.

Minden Kamarai Tagunknak sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk!

 
   
Nov 9     Megemlékezés

A Magyar Orvosi Kamara Komárom-Esztergom Megyei Területi Szervezete társszerveivel, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Komárom-Esztergom Megyei Területi Szervezetével és a Szervátültetettek Komárom-Esztergom Megyei Sport és Érdekvédelmi Egyesületével együtt 2021. november 05-én, 17.00 órakor megemlékezést tartott a Covid-19 járvány orvos és egészségügyi dolgozók áldozatainak emlékére Tatabányán, a Jubileum Park szökőkútjánál.

A megemlékezésen emlékfák ültetésére került sor. Az emlékezést Hajdu Ferenc nyitotta meg beszédével, majd ezt követően az Egészségügyi Szakközépiskola tanítványai adtak egy rövid műsort, melyben szavalat és fuvola emelte a rendezvény méltóságát.

A műsor után dr. Molnár Enikő a Magyar Orvosi Kamara KEM Területi Szervezet Elnökségének tagja, a Tatabánya-Oroszlányi választókerület elnöke tartott beszédet. Elmondta, hogy 2020. március 04-ét követően, miután bejelentették az első Covid-19 fertőzést, nagyon nehéz helyzetbe kerültek az egészségügyi dolgozók, orvosok. Súlyos próbatétel elé állította Őket a fertőződés esélyének valószínűsége, a sokszor ellentmondásos rendelkezések sora, a védőeszközök hiánya, a laikusok hajmeresztő okoskodása vagy éppen eltúlzottnak tűnő aggódása. Azonban úgy kellett dolgozniuk, hogy tudásuk, emberségük, hivatástudatuk és tenni akarásuk révén a lehető legjobbat hozzák ki a járvány elleni harcból. Sajnos sok áldozatot követelt a járványt. Az ültetett gömb kőrisfa jelképezze az elhunyt orvosaink, ápolóink, egészségügyi dolgozóink feledhetetlen emlékét.

A beszéd elhangzását követően a Magyar Orvosi Kamara Komárom-Esztergom Megyei Területi Szervezet Elnöksége és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Komárom-Esztergom Megyei Területi Szervezetének Elnöksége nevében nemzeti színű szalag megkötésére került sor, valamint elhelyezésre kerültek az emlékezés koszorúi.

A jelenlévők virágokat, meggyújtott mécseseket helyeztek el az ültetett fa mellé és így emlékeztek a Covid-19 járvány áldozatainak emlékére.

 
   
Oct 22     Megemlékezés

Tisztelt Kamarai Tagok és Kedves Érdeklődők!

2020. március 4-én regisztrálták a COVID-19 első magyarországi esetét. Az eltelt idő alatt az ország egészségügyi dolgozói, orvosok, gyógyszerészek, ápolók, mentősök, beteghordók, takarítók megfeszített, emberfeletti munkával küzdenek a koronavírus-járvány ellen. Sajnos a járvány az egészségügyi dolgozókat különösen nem kímélve szedte az áldozatait. Mély megrendüléssel emlékezünk azokra az orvos, illetve egészségügyi dolgozó elhunyt kollégákra, akik hivatástudatukhoz méltóan szolgálták embertársaikat.

A COVID-19 járvány orvos- és egészségügyi dolgozók áldozatainak emlékére 2021. november 5-én pénteken 17:00 órakor kezdődő megemlékezésen emlékfát ültetünk.

Az ünnepséget Tatabányán, az újvárosi Jubileum Park szökőkútjánál tartjuk. Minden együttérző kolléga, rokon, barát és embertárs részvételét megköszönjük.

 
   
Sep 29     Tájékoztatás

Értesítjük Tagjainkat, hogy 2021. szeptember 30-án és október 01-jén továbbképzés miatt az ügyfélfogadás szünetel az irodánkban.

 
   
Sep 1     MOK Akadémia

Tájékoztatjuk a Tagságot, hogy 2021. szeptember 1-től újra indul a MOK Akadémia. A tanfolyam jelenleg online formában működik.

 
   
Jul 12     Hamary Dániel Díj 2021. évi díjazottja

2021. június 30-án a Tata Város Önkormányzata által szervezett Semmelweis-napi ünnepségen került sor a MOK Komárom-Esztergom Megyei Területi Szervezet által alapított Hamary Dániel Díj átadására, melyet idén a Kuratórium dr. Horváth Róbert tatai háziorvos úrnak adományozott. Az idei díjazott a kitüntetéssel járó oklevelet a Területi Szervezet elnökétől dr. Fehér Bélától vehette át. A Kuratórium elsősorban annak adományozza a díjat, aki kiemelkedő szakmai munkájával, aktív közéleti és folyamatos kamarai tagságával azt kiérdemli.

A díjhoz ezúton is gratulálunk!

 
   
Apr 14     Háziorvos helyettesítés

Tisztelt Kollégák!

Háziorvos szakképesítéssel rendelkező szakorvosként helyettes állást vállalok 2021. május hónaptól. Szakvizsgámat 2018-ban tettem le, képzésem alatt visszajáró rezidensként, majd azt követően szakorvosként a Pécsi Sürgősségi Betegellátó Központban dolgoztam.
Kérem amennyiben szükségük van helyettesre, az alábbi elérhetőségeken tudnak elérni.

tel.: 0630/506-4637
e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Köszönettel
Dr. Túri László

 
   
Mar 2     Köszönet a Hősöknek

A mellékelt felhívásban szeretnénk tájékoztatni a tagságot és az érdeklődőket a "Köszönet a Hősöknek" járó díjról és a jelölés lehetőségéről. A "Köszönet a Hősöknek" díj és az azzal járó pénzjutalom célja, hogy elismerje az egészségügyi dolgozók erőfeszítéseit, akiknek a felelőssége a járványhelyzet súlyosbodásával egyre nagyobb, miközben már eddig is erejüket megfeszítve küzdöttek a betegek életéért. A cél, hogy nevet és arcot adjunk a sokszor névtelen és arctalan Hősöknek.

Köszönet a Hősöknek - vezetők részére

Köszönet a Hősöknek - betegek, hozzátartozók részére

 
   
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 20