logotype
headline.jpg
Sep 29     Tájékoztatás

Értesítjük Tagjainkat, hogy 2021. szeptember 30-án és október 01-jén továbbképzés miatt az ügyfélfogadás szünetel az irodánkban.

 
   
Sep 1     MOK Akadémia

Tájékoztatjuk a Tagságot, hogy 2021. szeptember 1-től újra indul a MOK Akadémia. A tanfolyam jelenleg online formában működik.

 
   
Jul 12     Hamary Dániel Díj 2021. évi díjazottja

2021. június 30-án a Tata Város Önkormányzata által szervezett Semmelweis-napi ünnepségen került sor a MOK Komárom-Esztergom Megyei Területi Szervezet által alapított Hamary Dániel Díj átadására, melyet idén a Kuratórium dr. Horváth Róbert tatai háziorvos úrnak adományozott. Az idei díjazott a kitüntetéssel járó oklevelet a Területi Szervezet elnökétől dr. Fehér Bélától vehette át. A Kuratórium elsősorban annak adományozza a díjat, aki kiemelkedő szakmai munkájával, aktív közéleti és folyamatos kamarai tagságával azt kiérdemli.

A díjhoz ezúton is gratulálunk!

 
   
Apr 14     Háziorvos helyettesítés

Tisztelt Kollégák!

Háziorvos szakképesítéssel rendelkező szakorvosként helyettes állást vállalok 2021. május hónaptól. Szakvizsgámat 2018-ban tettem le, képzésem alatt visszajáró rezidensként, majd azt követően szakorvosként a Pécsi Sürgősségi Betegellátó Központban dolgoztam.
Kérem amennyiben szükségük van helyettesre, az alábbi elérhetőségeken tudnak elérni.

tel.: 0630/506-4637
e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Köszönettel
Dr. Túri László

 
   
Mar 2     Köszönet a Hősöknek

A mellékelt felhívásban szeretnénk tájékoztatni a tagságot és az érdeklődőket a "Köszönet a Hősöknek" járó díjról és a jelölés lehetőségéről. A "Köszönet a Hősöknek" díj és az azzal járó pénzjutalom célja, hogy elismerje az egészségügyi dolgozók erőfeszítéseit, akiknek a felelőssége a járványhelyzet súlyosbodásával egyre nagyobb, miközben már eddig is erejüket megfeszítve küzdöttek a betegek életéért. A cél, hogy nevet és arcot adjunk a sokszor névtelen és arctalan Hősöknek.

Köszönet a Hősöknek - vezetők részére

Köszönet a Hősöknek - betegek, hozzátartozók részére

 
   
Feb 10     OKFŐ utasítás

Tájékoztatjuk Tagjainkat, hogy a MOK honlapján már elérhetőek az OKFŐ utasítások a másodállások engedélyezéséről és az illetményen felüli juttatásokról. Az alábbi linkekről letölthetőek.

https://bit.ly/2Ngllrg

https://bit.ly/3tKJwyN

 
   
Feb 6     Hamary Dániel Díj 2021. javaslattétel

Felhívjuk Tagjaink figyelmét, hogy a MOK KEM Területi Szervezet Hamary Dániel Díj szabályzata alapján a kitüntetésre való javaslattétel határideje 2021. március 1-je. Kérjük, hogy javaslataikat a megadott határidőig írásban küldjék el a Területi Szervezet részére. A Hamary Dániel Díj tájékoztatója ide kattintva letölthető a honlapunkról.

 
   
Jan 28     Tájékoztatás

Tisztelt Tagok!

Jenei Zoltán országos kórház-főigazgató tájékoztatását az egészségügyi és egészségügyben dolgozók jogviszonyával kapcsolatos egyes kérdésekről szóló 530/2020. (XI.28.) Korm.rendelet 1. § (4) bekezdése alapján a jogviszony átalakulásáról és az egészségügyi szolgálati munkaszerződés tervezett tartalmáról itt olvashatják.

 
   
Dec 1     Hamary Dániel Díj 2020. évi díjazottja

A koronavírus járvány miatt a hagyományoktól eltérően idén nem kerülhetett sor a MOK KEM TESZ által alapított Hamary Dániel Díj személyes átadására. De idén is van díjazottunk! A Kuratórium 2020-ban dr. Hargitai Zoltán leányvári háziorvos, főorvos úrnak adományozta a díjat. Az elnökség gratulációját dr. Fehér Béla elnök közvetítésével a díjazott - a rendkívüli helyzetre tekintettel - telefonon fogadta és postai úton küldtük meg számára a kitüntetéssel járó oklevelet. A Kuratórium elsősorban annak adományozza a díjat, aki kiemelkedő szakmai munkájával, aktív közéleti és folyamatos kamarai tagságával azt kiérdemli. Dr. Hargitai Zoltán 12 éven keresztül volt a MOK Komárom-Esztergom Megyei Területi Szervezet elnöke.

Ezúton is gratulálunk a Főorvos Úrnak!

 
   
Nov 5     Nekrológ

Kedves Kollégák! Dr. Szalai Margit gyermek-háziorvos, elhunyt kamarai tagunk életéről, munkásságáról szóló cikket itt olvashatják.

 
   
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 20