logotype
headline.jpg
Mar 9     Kiadó rendelő

Tatán, frekventált helyen lévő, elegáns, engedélyekkel rendelkező rendelő kiadó.
Bővebb információ: 06-30-348-3064

 
   
Mar 2     Ügyfélfogadás

Tájékoztatjuk Tagjainkat, hogy a MOK KEM Területi Szervezet irodájában 2022. március 03-án és március 04-én az ügyfélfogadás szünetel.
Megértésüket köszönjük!

 
   
Mar 1     Emlékhely gondozás

A mai napon sor került a tavalyi év novemberében a Covid-19 járvány orvos és egészségügyi dolgozók áldozatainak emlékére ültetett emlékfa gondozására, valamint új koszorú elhelyezésére Tatabányán, a Jubileum Park szökőkútjánál.

 
   
Feb 23     Orvosi álláshirdetés

Csatoljuk a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság orvosi álláshirdetését.

 
   
Feb 4     Praxis hirdetése

Önkormányzat Salköveskút (9742 Salköveskút, Március 15. tér 2.) pályázatot hirdet tartósan betöltetlen háziorvosi, gyermekorvosi, iskola- és ifjúságorvoslás alapellátási- körzet feladatainak ellátására területi ellátási kötelezettséggel.

Munkavégzés székhelye: 9742 Salköveskút, Március 15. tér 2., Salköveskút Vas megyében Szombathelytől 9 km-re található.


Ellátandó feladatok:
– a háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi tevékenységről szóló 4/2000. (II.25.) EüM rendeletben foglalt feladatok ellátása/iskola egészségügyi feladatok ellátása is, az ügyeleti ellátásban való részvétel
- önkormányzattal kötött feladat-ellátási szerződés szerint.

Juttatások: a praxisjog térítésmentesen kerül átadásra. Az önkormányzat térítés mentesen biztosít egy 2021-ben teljesen felújított 3-4 szobás orvosi lakást, az orvosi rendelő is felújítás alatt van, várható elkészülése 2022.03.30. A rendelő rezsiköltségét és karbantartását, takarítását az önkormányzat továbbra is vállalja.
A praxis újraindításához Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőtől támogatás igényelhető, aki a betegkártya számról is tájékoztatást ad.

A munkakör betölthető azonnal.

Érdeklődni Tóth József polgármesternél lehet a 06/30/366/1632-es telefonszámon.

Pályázat benyújtásának módja:
- Postai úton Önkormányzat Salköveskút, 9742 Salköveskút, Március 15 tér 2.
- E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
   
Feb 4     MOK sajtóközlemény

A MOK és a MESZK 12 pontban foglalta összes javaslatait az egészségügy helyzetének javítására.

A sajtóközlemény megtekinthető:
https://mok.hu/hirek/mokhirek/az-orvosok-es-szakdolgozok-kozos-javaslata-az-egeszsegugy-helyzetenek-javitasara

 
   
Jan 18     Eladó praxis

Eladó Tatabányán 1700 Fős Felnőtt Háziorvosi Praxis praxisjoga. Új rendelő, új eszközök, megbízható váltótárs, praxisjog megvásárlásához jogi segítséget tudunk nyújtani. Központi ügyelet működik a városban, nem kell bele dolgozni.
Ár megegyezés szerint.
Érdeklődni: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy 06-30-878-12-71-es telefonszámon 16.00. után

 
   
Dec 27     Ügyfélfogadás

Tájékoztatjuk Tagjainkat, hogy az iroda ügyfélfogadása 2021. december 31-én szünetel.

Minden Kamarai Tagunknak sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk!

 
   
Nov 9     Megemlékezés

A Magyar Orvosi Kamara Komárom-Esztergom Megyei Területi Szervezete társszerveivel, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Komárom-Esztergom Megyei Területi Szervezetével és a Szervátültetettek Komárom-Esztergom Megyei Sport és Érdekvédelmi Egyesületével együtt 2021. november 05-én, 17.00 órakor megemlékezést tartott a Covid-19 járvány orvos és egészségügyi dolgozók áldozatainak emlékére Tatabányán, a Jubileum Park szökőkútjánál.

A megemlékezésen emlékfák ültetésére került sor. Az emlékezést Hajdu Ferenc nyitotta meg beszédével, majd ezt követően az Egészségügyi Szakközépiskola tanítványai adtak egy rövid műsort, melyben szavalat és fuvola emelte a rendezvény méltóságát.

A műsor után dr. Molnár Enikő a Magyar Orvosi Kamara KEM Területi Szervezet Elnökségének tagja, a Tatabánya-Oroszlányi választókerület elnöke tartott beszédet. Elmondta, hogy 2020. március 04-ét követően, miután bejelentették az első Covid-19 fertőzést, nagyon nehéz helyzetbe kerültek az egészségügyi dolgozók, orvosok. Súlyos próbatétel elé állította Őket a fertőződés esélyének valószínűsége, a sokszor ellentmondásos rendelkezések sora, a védőeszközök hiánya, a laikusok hajmeresztő okoskodása vagy éppen eltúlzottnak tűnő aggódása. Azonban úgy kellett dolgozniuk, hogy tudásuk, emberségük, hivatástudatuk és tenni akarásuk révén a lehető legjobbat hozzák ki a járvány elleni harcból. Sajnos sok áldozatot követelt a járványt. Az ültetett gömb kőrisfa jelképezze az elhunyt orvosaink, ápolóink, egészségügyi dolgozóink feledhetetlen emlékét.

A beszéd elhangzását követően a Magyar Orvosi Kamara Komárom-Esztergom Megyei Területi Szervezet Elnöksége és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Komárom-Esztergom Megyei Területi Szervezetének Elnöksége nevében nemzeti színű szalag megkötésére került sor, valamint elhelyezésre kerültek az emlékezés koszorúi.

A jelenlévők virágokat, meggyújtott mécseseket helyeztek el az ültetett fa mellé és így emlékeztek a Covid-19 járvány áldozatainak emlékére.

 
   
Oct 22     Megemlékezés

Tisztelt Kamarai Tagok és Kedves Érdeklődők!

2020. március 4-én regisztrálták a COVID-19 első magyarországi esetét. Az eltelt idő alatt az ország egészségügyi dolgozói, orvosok, gyógyszerészek, ápolók, mentősök, beteghordók, takarítók megfeszített, emberfeletti munkával küzdenek a koronavírus-járvány ellen. Sajnos a járvány az egészségügyi dolgozókat különösen nem kímélve szedte az áldozatait. Mély megrendüléssel emlékezünk azokra az orvos, illetve egészségügyi dolgozó elhunyt kollégákra, akik hivatástudatukhoz méltóan szolgálták embertársaikat.

A COVID-19 járvány orvos- és egészségügyi dolgozók áldozatainak emlékére 2021. november 5-én pénteken 17:00 órakor kezdődő megemlékezésen emlékfát ültetünk.

Az ünnepséget Tatabányán, az újvárosi Jubileum Park szökőkútjánál tartjuk. Minden együttérző kolléga, rokon, barát és embertárs részvételét megköszönjük.

 
   
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 20