logotype
headline.jpg
Oct 14     Eladó praxis

Tatabányai praxis eladó-átadó

Tatabánya központi területén felnőtt háziorvosi praxis átadó, vagy eladó. Az önkormányzat szerződéssel a praxis átvétele esetén külön juttatásokkal is segíti a praxisátvételt, akár lakhatást is biztosít hosszabb távra. A praxissal egy épületben található 3 másik felnőtt háziorvosi praxis, így a helyettesítés folyamatosan megoldott. Ügyeletben nem kell közreműködni. A betegek korfája egyenletes eloszlású. Érdeklődni: dr. Kovács Judit, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. +36309723707

 
   
Sep 27     Ügyfélfogadás

Értesítjük Tagjainkat, hogy a Területi Szervezet irodájában az ügyfélfogadás 2022.09.28-tól 2022.09.30-ig szünetel! Megértésüket köszönjük!

 
   
Jun 7     Kiadó rendelő

TATÁN, frekventált helyen lévő, engedélyekkel rendelkező, igényes kialakítású rendelő kiadó.
Bővebb információ: 06-30-348-3064

 
   
Apr 21     Találkozó

A MOK KEM Területi Szervezet 2022. április 06-án szervezte meg a Tatabánya város, és Tatabányai járás, nyugdíjaskorú, alapellátó orvosainak első találkozóját, lehetőséget adva ezzel egy közös beszélgetésre, véleménycserére, az Elnökség tagjaival való találkozásra. Az eseménynek a Kertvárosi Bányász Művelődési Ház adott otthont 17.30 órától. A meghívottak között üdvözölhettük Szücsné Posztovics Ilonát, a Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesterét, valamint Schmidt Csaba kancellár urat, Tatabánya korábbi polgármesterét. A találkozót a Szent Margit Gimnázium és Általános Iskola tanulói Bíró Ildikó tanárnő vezetésével nyitották meg egy rövid műsor keretében, melyben fuvola, gitár, szavalat, népdal és ének emelte a rendezvény méltóságát. A műsor után dr. Fehér Béla a MOK KEM Területi Szervezet elnöke, majd dr. Józsa István a MOK KEM Területi Szervezet alelnöke tartott egy rövid beszédet. A beszédek elhangzását követően egy állófogadás keretében egybekötött kötetlen beszélgetésre került sor a résztvevők között, akik az esemény végén apró figyelmességként egy kis ajándékkal távozhattak. A visszajelzések alapján egy jól sikerült találkozót tudhatunk magunk mögött, a jelenlévő tagjaink kifejezték örömüket, tetszésüket a rendezvény ötlete, valamint megtartása, szervezése felé. Tagjaink részvételén múlik a többi választókerületekben további hasonló rendezvények tartása.

 
   
Mar 25     Ügyfélfogadás

Értesítjük Tagjainkat, hogy 2022. március 26-án (szombaton) az ügyfélfogadás szünetel!
Megértésüket köszönjük!

 
   
Mar 9     Kiadó rendelő

Tatán, frekventált helyen lévő, elegáns, engedélyekkel rendelkező rendelő kiadó.
Bővebb információ: 06-30-348-3064

 
   
Mar 2     Ügyfélfogadás

Tájékoztatjuk Tagjainkat, hogy a MOK KEM Területi Szervezet irodájában 2022. március 03-án és március 04-én az ügyfélfogadás szünetel.
Megértésüket köszönjük!

 
   
Mar 1     Emlékhely gondozás

A mai napon sor került a tavalyi év novemberében a Covid-19 járvány orvos és egészségügyi dolgozók áldozatainak emlékére ültetett emlékfa gondozására, valamint új koszorú elhelyezésére Tatabányán, a Jubileum Park szökőkútjánál.

 
   
Feb 23     Orvosi álláshirdetés

Csatoljuk a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság orvosi álláshirdetését.

 
   
Feb 4     Praxis hirdetése

Önkormányzat Salköveskút (9742 Salköveskút, Március 15. tér 2.) pályázatot hirdet tartósan betöltetlen háziorvosi, gyermekorvosi, iskola- és ifjúságorvoslás alapellátási- körzet feladatainak ellátására területi ellátási kötelezettséggel.

Munkavégzés székhelye: 9742 Salköveskút, Március 15. tér 2., Salköveskút Vas megyében Szombathelytől 9 km-re található.


Ellátandó feladatok:
– a háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi tevékenységről szóló 4/2000. (II.25.) EüM rendeletben foglalt feladatok ellátása/iskola egészségügyi feladatok ellátása is, az ügyeleti ellátásban való részvétel
- önkormányzattal kötött feladat-ellátási szerződés szerint.

Juttatások: a praxisjog térítésmentesen kerül átadásra. Az önkormányzat térítés mentesen biztosít egy 2021-ben teljesen felújított 3-4 szobás orvosi lakást, az orvosi rendelő is felújítás alatt van, várható elkészülése 2022.03.30. A rendelő rezsiköltségét és karbantartását, takarítását az önkormányzat továbbra is vállalja.
A praxis újraindításához Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőtől támogatás igényelhető, aki a betegkártya számról is tájékoztatást ad.

A munkakör betölthető azonnal.

Érdeklődni Tóth József polgármesternél lehet a 06/30/366/1632-es telefonszámon.

Pályázat benyújtásának módja:
- Postai úton Önkormányzat Salköveskút, 9742 Salköveskút, Március 15 tér 2.
- E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
   
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 20